blackboard.indianatech.edu | Blackboard Indiana Tech

blackboard.indianatech.edu je portál Indiana Tech Blackboard, přes který mohou fakulty a studenti z Indiana Tech University přistupovat ke svým účtům Indiana Tech Blackboard. Uživatelé musí nejprve provést krok Indiana Tech Blackboard Login, aby získali přístup ke svým účtům Blackboard. Co většinou přivádí uživatele sem, je buď čelí potížím při přístupu ke svým účtům Indiana Tech Blackboard, nebo stále hledají nápovědu Indiana Tech Blackboard tady a tam, ale nemohli ji najít.

Nyní jste zde z jakéhokoli důvodu, ale pokud se to týká Indiana Tech Blackboard, pak striktně doporučuji našim uživatelům příspěvek dostupný právě zde. Každý malý detail od nejjednoduššího kroku k přihlášení k účtům Indiana Tech University Blackboard až po Indiana Tech University Blackboard Help, Support, Guide to complete your work, Mobile Application etc information has been provided on this post. Pečlivě si příspěvek prohlédněte a najděte zde to, co potřebujete.

Přihlášení k nástroji Blackboard na technice Indiana & Užitečné odkazy

  • Portál pro přihlášení k nástroji Blackboard na technice Indiana

  • Nápověda k nástroji Blackboard na technice Indiana pro studenty

  • Indiana Tech. Tech Blackboard Help for Faculty

  • Indiana Tech Blackboard Password Reset (Forgot Password)

Indiana Tech Blackboard

Indiana Tech Blackboard je web-založený na serveru, virtuální výukové prostředí a systém pro správu kurzů vyvinutý společností Blackboard Inc. Indiana Tech University Blackboard nabízí správu kurzů, přizpůsobitelnou otevřenou architekturu a škálovatelný design, který umožňuje integraci se studentskými informačními systémy a autentizačními protokoly.

Prostřednictvím aplikace nebo serveru Indiana Tech Blackboard mohou studenti plnit domácí úkoly a zadání na internetu, zatímco instruktoři nahrávají práci ve třídě, zadání a hodnocení.

Studenti mohou také pokračovat v kroku správy kurzu, zde mohou platit své poplatky a také vše sdílet se svými kolegy online na portálu Blackboard Indiana Tech.

K dispozici je také funkce sociálních sítí a služby audio & videochatu, jejichž prostřednictvím mohou studenti zůstat v kontaktu s kolegy, dokončovat a sdílet své práce a společně se učit.

Obsahuje také virtuální učebny, které studentům pomáhají navštěvovat přednášky a omezují osobní setkání. Prostřednictvím aplikace Indiana Tech University Blackboard Learn mohou studenti na internetovém portálu dělat vše, co je napadne při studiu.

Přihlášení do Indiana Tech Blackboard

  • Uživatel musí znát adresu serveru nebo portálu Indiana Tech University, aby mohl přistupovat k účtům Indiana Tech Blackboard.
  • Uživatel musí mít své uživatelské jméno a heslo Indiana Tech Blackboard, aby mohl přistupovat k účtu Indiana Tech Blackboard. (Uživatelské jméno a heslo poskytuje univerzita).
  • Pro přístup k účtu Blackboard je nutné jediné přihlášení nebo přihlášení.
  • blackboard.indanatech.edu je portál Indiana Tech Blackboard Learn.

Přihlášení do systému Indiana Tech Blackboard

  1. Navštivte portál Indiana Tech Blackboard na adrese blackboard.indanatech.edu.
  2. Souhlasíte s podmínkami používání systému Indiana Tech Blackboard kliknutím na „Souhlasím & Pokračovat“.
  3. Zadejte správně uživatelské jméno a heslo pro Indiana Tech University Blackboard.
  4. Stiskněte dostupnou možnost Přihlásit se a budete na svém účtu Indiana Tech Blackboard.

Indiana Tech Blackboard Help &Kontaktní informace

Může se stát, že studenti nebo instruktoři budou mít potíže s přihlášením ke svým účtům nebo s přístupem ke svým účtům Indiana Tech University Blackboard. Pokud se setkáte s podobnými potížemi, kontaktujte Indiana Tech Blackboard prostřednictvím kontaktních údajů uvedených níže.

  • Indiana Tech Blackboard Help Contact
    • 260.399.2858
    • 800.937.2448, ext. 2369
  • Indiana Tech Blackboard Student Help Desk
  • Faculty/Staff Help Desk
  • Indiana Tech Blackboard Support

Indiana Tech Blackboard App

Indiana Tech Blackboard Mobile app vám umožní mobilní přístup ke všem klíčovým oblastem a činnostem vašich stránek Blackboard, například ke stránkám vašeho modulu Blackboard Indiana Tech University.

Stáhněte si aplikaci Blackboard pro studenty:

  • zařízení s operačním systémem iOS – stáhněte si z App Store
  • Zařízení s operačním systémem Android – stáhněte si z Google Play

Stáhněte si aplikaci Blackboard pro instruktory:

  • Zařízení s operačním systémem iOS – stáhnout z App Store
  • Zařízení s operačním systémem Android – stáhnout z Google Play

Podrobnější informace o používání aplikace Indiana Tech Blackboard Mobile Learn najdete v Centru zdrojů Indiana Tech Blackboard.

Indiana Tech Blackboard Tips & Závěrečná slova

Uživatel se musí po každé relaci Indiana Tech Blackboard odhlásit a vymazat historii práce, aby byly jeho účty Blackboard Learn bezpečné a zabezpečené. Také prohlížeč Mozilla Firefox je nejdoporučovanějším prohlížečem pro používání účtů Indiana Tech Blackboard Learn. Pokud máte stále nějaké potíže s dokončením kroku přihlášení k nástěnce Indiana Tech Blackboard na adrese blackboard.indanatech.edu, pak nám to prosím sdělte prostřednictvím komentáře níže a my vám jistě pomůžeme. Pro další pomoc nyní navštivte naše oficiální stránky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.