Jyske Bank Anmeldelser

101  Dårlig
TrustScore 1,5 ud af 5

1,5

I kategorien Bank

Skriv en anmeldelse

VirksomhedsaktiviteterSe alle

Anmeldelser1,5

101 i alt


Sortér:


Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Rejse forsikring

Både Jyske Mastercard Gold og Jyske Mastercard Platinum inkluderer en omfattende afbestillings- og rejseforsikring.

Sådan skriver Jyske Bank

Det var grunden til, at vi i sin tid fik et Jyske MasterCard Platinum. Det må desværre konstateres at det er stærkt vildledende og ikke i overensstemmelse med sandheden. Fakta er desværre, at afbestillings- og rejseforsikring i Tryg, tegnet af Jyske MasterCard er en discount forsikring. Vi har i 2 tilfælde måttet afbestille rejser, i den tro at det dækkede forsikringen. Begge gange fik vi intet. Det har betydet en tab for os på 30.000 kr.
Utroligt skuffet at den bank vi har haft i mange år, prøver at snyde deres egne kunder på den måde-

Dato for oplevelse: 04. januar 2024


Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Det er så ringe en bank

Det er så ringe en bank, at det næsten er ufatteligt.
jeg har kun en boligkredit hos dem og alligevel skal jeg betale 40 kr i gebyr hver måned for at have netbanken.
Jeg kan ikke bruge min vanlige browser, for det har de ikke opdateret til.
Min pc er opdateret både systemmæssigt og browsermæssigt..

Dato for oplevelse: 02. januar 2024


Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

IT-systemerne forfærdelige.....

Ville oprette en opsparingskonto, men må nu opgive da deres IT systemer er for elendige. Rådgiverne jeg snakkede med var virkeligt rare og hjælpsomme, men....
En ting er den MEGET omfattende dokumentation de skulle have, men deres IT systemer kan ikke klare uploaden af filerne.... Nu efter et par ugers forsøg på at trænge igennem må jeg opgive.... Nu er jeg færdig med at spilde min tid på dem!!! ØV.

Dato for oplevelse: 27. december 2023


Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Tager penge fra børns sparegris

Sat dårlig stil…
Den lille fyr i forgrunden er en gave fra Jyske Bank til en af mine drenge. En sød sparegris der naturligt, troede jeg, tjente 2 gode formål: Markedsføring af Jyske Bank og en lille opfordring til den unge mand om at spare lidt op. I dag tænkte vi at dens propfyldte mave skulle tømmes og her viste det sig at Jyske Bank havde en lille tanke mere med “gaven”…. 60 kroner til banken for at smide mønterne i tællemaskinen som naturligvis blev trukket fra de opsparede mønter.
Ud over at det er dårlig stil at gi børn en gave man senere vil tjene penge på, så skinner det i øjnene at maveindholdet udgjorde 221,25 og så minus de 60 kr til Jyske Bank mens Jyske Banks overskud i 2022 udgjorde 3,7 mia. Og drengen er oven i købet kunde i banken - altså indtil i morgen

Dato for oplevelse: 13. december 2023


Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Useriøs bank

Useriøs bank

Svartid indenfor 3 hverdage holder slet ikke. Har nu i 3 måneder forsøgt at være i dialog med jyske bank, hvor de lover at ringe og svare på beskeder. Der sker intet.

De lukkede min konto fordi de manglede dokumentation for en kontant indbetaling. Det drejer sig om lige omkring 6.250kr. Da de så fik dokumentation for hvor pengene stammede fra. Så valgte de at lukke kontoen alligevel.

Jeg har aldrig været en besværlig kunde, fået advarsler eller andet. Aldrig gået i minus eller haft overtræk på nogle måder.

De gør fuldstændig som det passer dem.

Dato for oplevelse: 04. december 2023


Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Absolut en røver forretning!

Absolut en røver forretning!
Har været kunde i netbank siden 2014 (Finansnetbanken) og startede med at være godt tilfreds, men efter Jyske overtog er det gået ned ad bakke. Jyske appen er jo amatøragtig med lukketider på online funktioner.
Nyeste hvidvask regler fortolkes rigidt, så alle transaktioner er mistænkelige som udgangspunkt - Alle er kriminelle indtil det modsatte er bevist. kort spærres og transaktioner låses med hård hånd - og giver "gode gebyrer" for at tilbageføre automatiske betalinger. Mistænker at det hænger sammen med direktørskiftet hvor man hentede en direktør fra Danske bank (efter hvidvask dramaet hvor de skulle af med nogen kriminelle) Tænker nye direktør forsøger at skabe en skov at gemme sig i.
De resterende par tusinde kroner på min konto er i praksis stjålet, efter at jeg har oprettet ny konto hos anden bank, ved at spærre min kode dagligt, samt gebyrer de lige kunne finde på til lejligheden.

Kan kun advare imod denne bank.

Dato for oplevelse: 02. oktober 2023


Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

De tilfredse kunder glemmer at give…

De tilfredse kunder glemmer at give anmeldelser
Så bedømmelserne er ikke retvisene. Der er flest tilfredse kunder af dem jeg har talt med.
Jeg vil fremhæve at deres mobil bank er den bedste der findes.
Min bankrådgiver ( Søren Sivesgaard) er den bedste jeg har haft som har hjulpet mig flere gange til UG med kryds og slange
Samt medarbejderne i Aalborg er flinke og venlige.
Jyske bank er den bedste bank jeg har haft og jeg er kun en lille kunde

Dato for oplevelse: 25. oktober 2023


Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Hold jer væk fra den bank.

Hold jer væk fra den bank.
Jeres svar til mig var
Mon vi misforstår hinanden?
Selvfølgelig må du betale for familie og venner og I kan afregne indbyrdes, som I vil. Det bestemmer vi heldigvis ikke. :-)
Venlig hilsen Jyske Bank

NEJ, dette er ikke tilfældet, det har jeg sort på hvidt fra jer.
Jeg må ikke handle for mine forældre der ikke kan se tilbud mv og afregne indbyrdes.
Det er diskriminering og brud på diverse konventioner.

Dato for oplevelse: 10. august 2023


Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Har haft jyske bank i længere tid

Har haft jyske bank i længere tid, men hold da op en forfærdelige kunde service, ingen hjælp, de fortager ting på ens konto lukker kort og opsiger aftaler UDEN ens samtykke!! Det er en bank uden respekt og ukonstruktiv adfær for kunder. Ville aldrig anbefale denne bank og syntes helt ærligt den skulle til at tage sig sammen, eller gå konkurs, jyske bank medføre intet godt med sig !

Dato for oplevelse: 18. august 2022


Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Hensynløse - Pensionisten

Er pensionist.
Har gammelt pantebrev fra tiden i BRF der var afdragsfri i 10 år.
Kontaktede banken pga likvikitetsproblemer for at få henstand med afdrag indtil salg af hus.
Svaret var hvorfor de dog skulle det - lånet var jo 1 prioritet i huset så de havde jo ingen risiko.
Usmageligt svar til en kunde der altid har betalt til tiden

Dato for oplevelse: 01. september 2022


Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Har haft jyske bank i flere år

Har haft jyske bank i flere år. Jyske bank har den dårligste kundeservice, mon ikke for at sige at de yder INGEN kundeservice overhovedet. LUKKER KORT UDEN ADVARSEL og der går 3 uger før nye kort kommer. Foretager transaktioner på ens konto UDEN at spørge. Jyske bank er blevet langt den dyreste og dårligste bank! Det er en bank uden respekt, med medarbejdere der taler nedværdigende til kunder. Jyske bank tillader sig gentagene gange at spærre kort UDEN advarsel. (ligegyldig hvor mange penge man har stående på diverse konti) Hver gang man bruger et større beløb skal man redegøre sig hvad man bruger sine surt tjente pengene til.
Når man ringer får man at vide at alle medarbejdere er opdaget. Mens man samtidig går ind i selve filialen hvor der sidder 4 medarbejdere som glor i deres computer skærme! Hold jer langt væk fra denne bank!

Dato for oplevelse: 15. december 2022


Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Hen til kommoden og tilbage igen

Jyske Bank er som bank meget veldrevet og jeg har da også aktier i banken, som jeg forventer vil være en god investering. Når det gælder investeringsrådgivning kniber det lidt mere. 19/4 23 lyder det køb ikke Novo selv om de har et fantastisk driftsresultat. Det har sikkert påvirket Novos kurs, da den efterfølgende faldt.
Nu 21/4 23 mener man så, at der er sket et stemningsskift og Novo er nu et attraktivt køb. Om man altid har rådgivet sådan eller om man har lært noget af Handelsbanken, ved jeg ikke.

Dato for oplevelse: 21. april 2023


Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Besværlige Jyske Netbank

Jonglere ikke rundt med særligt store beløb på mine konti med det fungerede upåklageligt med den forrige. Nu... Tilbageskridt af de helt store. Det må være nogle enormt kloge mennesker (og beslutningstagere der har godkendt det) der har lavet deres nye netbank for det ligger da ikke lige til højrebenet for alm. mennesker.

Dem i bunden af denne side må da være Jyske Bank ansatte eller i fam. med nogle af spidserne.

Dato for oplevelse: 10. november 2012


Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Elendig opdatering af netbank.

Den nye netbank er grim, uoverskuelig og direkte tåbelig i sin opbygning. Man mister fuldstændigt overblikket over sin konto med det nye design.
Man vil gerne have folk til at bruge deres netbank noget mere, men det får man på ingen måde lyst til med den seneste 'opdatering'.
Det er en gang amatøragtigt makværk Jyske Bank har præsenteret sine kunder for med denne 'opdatering'.

Dato for oplevelse: 26. november 2015


Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Fejlfrit

Jyske Netbank har et perfekt system efter min mening. Sikkerheden er høj og serviceniveauet ligeså. Du får et nyt nøglekort når du kun har 20 nøgler tilbage og dit login er altid forskelligt. Når du er logget ind er det nemt og overskueligt at betale regninger og overføre penge.

Dato for oplevelse: 04. juli 2011


Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

ringe åbningstid, ringe service

jeg har aldrig oplevet at netbanker "holder lukket" jeg kan i andre banker uden problemer logge ind og se min konto 24/7/365
BARE IKKE I JYSKE BANK.

ydermere kan jeg slet ikke åbne min jyske netbank efter opdatering af java,
HELLER IKKE SELVOM JEG FØLGER ALLE BANKENS INSTRUKSER...

det er langt fra tilfredsstilende

når man bor på den anden side af jorden og ikke kan logge på fordi det er "UDENFOR NETBANKENS ÅBNINGSTID" kan man godt overveje om man skal skifte.

Dato for oplevelse: 23. august 2014


Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Sjælden har jeg oplevet magen til inkompetent rådgivning!

Sjælden har jeg oplevet magen til inkompetent rådgivning. Efter mange år som kunde i Jyske Bank, må jeg nu søge nye veje. At man som bank ikke kan finde ud af budgettere og dermed laver flere fejl i uoverensstemmelse med det aftale og fremsendte oplysning. Men stadigvæk holder fast i, at dette skal danne grundlag for en lånegodkendelse er ikke til at forstå. Kan kun anbefale at finde en anden bank!

Dato for oplevelse: 30. september 2020


Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Når I annoncerer at lånerenten stiger…

Når I annoncerer at lånerenten stiger pga inflation og hvad ellers I har af undskyldninger, så klinger det hult når I samtidig annoncerer et rekord stort overskud på 3.75 mia. Altså når alle lønninger osv ER betalt så har I stadig hævet jeres overskud til rekord i 2022. Os kunder kæmper med inflation og alt stiger. Incl lånerenter. På 1 år er vi steget fra 4pct til 6pct på vores andelslån hos jer. Hvad dælen bilder I jer ind. I tjener FEDT på jeres kunder i forvejen og bruger inflation og krig som undskyldning til lige at skrue lidt mere op. Mens I skriver lystigt om at hive det største overskud hjem i historien. Få de renter sat ned NU. I har jo tydeligvis overskud nok til det.

Dato for oplevelse: 11. marts 2023


Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Helt uinteresserede i individuelt at…

Helt uinteresserede i individuelt at yde den service og de produkter folk forventer. Derudover sindssygt hvad de mener der skal være af gebyrer for flyt af depoter ( ikke store, aktiesparekonti og pension ) har rundet 12000,- for at slippe ud. Kan ikke anbefales. 48 år som kunde slut.

Dato for oplevelse: 28. januar 2022


Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Som en lille forening

Som en lille forening, der arbejder udelukkende ved hjælp af ulønnet og frivilligt indsats, har Jyske bank været en stor skuffelse, idet gebyrer og renter efterhånden var blevet ublu. Som kasserer ordner jeg alt selv via netbank. I 2021 var bankens indtægt fra os over 2700 kroner. Det årlige tilskud vi får fra Dansk Sygeplejeråd 18750 kroner.på grund af corona, har vi seniorsygeplejersker måttet aflyse en del. Derfor har der stået flere penge på kontoen end vanligt. I månedsvis har vi ventet på at få saldoen overført til det nye pengeinstitut. Den nye bankrådgiver samt jeg selv har henvendt mig. Først da jeg via netbank selv overførte saldoen reagerede de. Med oplysning om lige at betale yderligere 550 kroner. Så ikke en bank jeg kan anbefale nogen at handle med.

Dato for oplevelse: 31. marts 2022

Er dette din virksomhed?

Tilegn dig din profil på Trustpilot og få gratis adgang til vores værktøjer, så du kan komme i kontakt med dine kunder.

Få en gratis konto